Ik ben Chella
Freelance copywriter, storyteller & contentstrateeg

Met flink wat inlevingsvermogen, een dosis creativiteit en de nodige businessinzichten, help ik organisaties overtuigende woorden te vinden en hun bedrijfsresultaten te verbeteren. 

Met woorden goochelen, dichten, lezen en verhalen schrijven; als dochter van een leraar Nederlands is het er met de paplepel ingegoten. Toen ik vijf jaar geleden naar Buenos Aires vertrok om Engelse les te geven (niet ‘mijn ding’) werd ik gevraagd om wat content te schrijven voor een reisbureau. Al snel begon die bal te rollen – en hard ook. 

Ik werkte samen met verschillende online marketing- en communicatie professionals en leerde van alles op het gebied van SEO, copywriting, website strategieën, online marketing & advertising. Mijn achtergrond in international business, direct marketing en sales bleek een welkome aanvulling te zijn binnen het competitieve online geheel. 

Creatief en commercieel – een sterke mix
Met mijn ruime commerciële ervaring en creatieve pen – die ik stellig ben blijven vasthouden – help ik menig bedrijf en organisatie hun verhaal extra kracht bij te zetten en hun bedrijfsresultaten te verbeteren. Dit doe ik nog steeds vanuit een co-working in Buenos Aires, Alkmaar of Amsterdam. 

+31 621486175
hallo@chellavalkering.com

Werkervaring:
12 jaar ervaring in direct & online marketing

5 jaar werkzaam als copywriter
300+ projecten, 100+ klanten

Branches:
Zorg, onderwijs, coaching, online marketing, beauty & cosmetica, werving & selectie, horeca, fitness & health, communicatie, toerisme, reizen, mobiele applicaties. business, lifestyle, psyche, payroll & HR, duurzaamheid, mondzorg, huis & tuin, veiligheid, verzekeringen, creatieve freelancers, IT, evenementen & festivals, kunst, NLP, non-profit, sociaal ondernemerschap, 

Talen:
Nederlands, Engels, Spaans,

Studie:
Media & Informatiemanagement – HVA
International Business Management – HES
Lerarenlicentie Engels – TEFL

Aan deze organisaties heb ik al woorden vuilgemaakt —>